Ciasto/Mezcla
2 szklanki mąki/vasos de harina
1 margaryna/margarina (250 gr)
1 jajko/huevo
3 łyżki stołowe kakao/cucharadas soperas de cacao amargo
Ponerlo todo en una madera y con ayuda de un tenedor o cuchillo ir mezclando-cortando. Cuando esta todo en pequeños trocito, amasar con las manos hasta que quede homogéneo. Todo no debe durar más de 15 min. Dividir la mezcla en dos partes y ponerlas en el congelador. Pasar a preparar queso...
Ser/Queso
3 jajka/huevos
1 cukier waniliowy / paquete de azúcar de vanilla
Oddzielić żółtko od białka. Żółtka z reszta produktów wymieszac, mozna malakserem. Białka ubić i delikatne wymieszac z reszta masy serowej.
Przygotowac forme, dno wysmarować resztami masła i posypac bułka tartą. Wyjąć jedną część masy z lodówki i wylozyc na dnie, rozgniatając podnosząc na brzegach. Wypelnić masą serową. Wziąć drugą część masy z lodówki i utrzec zakrywając caly ser.
Ponerlo al horno en el medio (fuego arriba y abajo)
Wstawić do piekarnika na środku (grzać z góry i z dołu)
180 grados más o menos 1 hora.
180 stopni mniej wiecej 1 godzinę.
Smacznego.